Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Intervju

 

DANIJELA: DOPADA MI SE POSVEĆENOST

 

Revlon Professional frizersku školu su otvorili renomirani beogradski frizeri. Ideja je da svoje znanje sistematski, prema pažljivo planiranom programu u veoma konkretnoj frizerskoj školi podele sa onima koji strastveno žele da rade taj posao.

Stoga su osnovali Edukativni Centar u kom polaznici stiču znanje o svakom aspektu posla, od vođenja salona do stilizovanja. Znanje na kraju svakog segmenta programa  potvrđuju ispitom.

Po položenom završnom ispitu, dobijaju diplomu, ali i dalju podršku u građenju karijere. Danijela Jevtić je diplomac edukativnog centra. Zauzeta pripremama za otvaranje sopstvenog salona, ipak je našla je vremena za razgovor sa nama.

 

VSD Trade: Kako si se zainteresovala za frizerski zanat i kako si čula za Revlon Professional frizerski edukativni centar?

Danijela: Za školu sam čula od prijatelja koji je frizer, koji kod njih drži seminare. On mi ih je preporučio i tako sam došla do njih.

VSD: Da li si završila kurs?

Danijela: Jesam.

VSD: Kako ti je izgledalo celokupno iskustvo?

Danijela: Imam samo reči hvale za školu i za ceo tim. Samim dolaskom sam bila ubeđena da će ispuniti moja očekivanja i to su i opravdali.

Mnogo više od onoga što sam mogla da zamislim.

VSD: Jesi li imala prethodno frizersko iskustvo kada si pošla? Da li ti je program pomogao u profesionalnoj obuci i usavršavanju?

Danijela: Već sam imala malo iskustva, ali bila sam samouka. Krenula sam vrlo spontano i... Bilo mi je sudbinski određeno da završim kod njih.

To mi je bila velika želja i presrećna sam što sam odabrala baš njih.

 

VSD: Šta bi mogla da nam kažeš o predavačima?

Danijela: Bili su izuzetno profesionalni i posvećeni. Trudili su se da nam prenesu sve što znaju, kako teoriju, tako u praksi. Sve smo ispratili i u svemu što smo videli smo izvukli maksimum. 

VSD: Kako je izgledao prosečan dan u školi?  

Danijela: (kroz smeh) Pa, prosečno, kako to opisati... Omogućili su nam pristup modelima, da sve što smo prošli teorijski možemo da uradimo i sami. Imali smo mnogo vežbi, zaista, i svaki dan nam je bio nekako drugačiji. Ne mogu da kažem da smo imali dva ista dana. Od šišanja do farbanja, raznih tehnika, samih modela... Svaki model je za sebe. Drago mi je što su se posvetili i pristupu, razgovoru sa klijentima, koji je u ovom poslu najbitniji. I to smo prošli kroz praksu.

 

VSD: Kakav je bio odnos teorije i prakse?

Danijela: Radile su se podjednako, ne mogu da kažem da se jedno radilo više. Sve je bilo u skladu. Ono što prođemo teoretski, trudili su se da nam odmah nađu modela da svako od nas ponaosob to sve odradi i provežba.

VSD: Šta bi istakla kao omiljeni deo kursa?

Danijela: Omiljeni deo mi je bilo druženje sa njima. Dopada mi se njihova posvećenost. Svakom od nas ponaosob su se posvetili u najvećoj mogućoj meri. Da nam prenesu sve svoje znanje i da mi to kroz praksu stvarno uvežbamo, uz njihovu pomoć. Mislim da mi je to najviše u svemu značilo.

VSD: Da li koristiš proizvode sa kojima ste vežbali na kursu?

Danijela: Nisam još otvorila salon, ali ću svakako koristiti te materijale, jer sam prezadovoljna.

 

VSD: Da li si ostvarila neke kontakte?

Danijela: Jesam, jesam, kako ne. I to mi znači, što su mi rekli da imam njihovu podršku gde god zapne kada budem otvarala salon.

VSD: I za kraj – kome bi preporučila da se upiše na Revlon Professional frizerski edukativni centar? Da li je potrebno neko predznanje? 

Danijela: Ne, mogu da dođu potpuni početnici. Svima bih preporučila – i onima koji već imaju neko iskustvo, da dopune znanje i da koriguju šta treba. 

Ja sam neke stvari pogrešno naučila, ali su mi u školi pomogli da ih ispravim, tako da... Svima, zaista. Mislim da to znanje koje oni pružaju ne može da se nađe baš svugde. I posvećenost, prvenstveno.

 

Upis za školsku godinu 2021/22. traje do 31. jula. Broj polaznika je ograničen. Ako želite da saznate više, javite nam se na akademija@vsdtrade.com ili nas pozovite na 063424471. 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam