Proizvodi

close
sort proizvodi
news

FRIZERSKI EDUKATIVNI CENTAR

 

U današnje vreme teško je pronaći kreativan i dobro plaćen posao, a sa druge strane vlasnici frizerskih salona sve teže dolaze do kvalitetnih i dobro obučenih radnika. Prikaz frizera početnika koji sedi iza veštačke glave i šiša bob frizuru

Bilo da želite da postanete frizer u nekom od frizerskih salona ili da zasnujete svoj frizerski salon kao preduzetnik ili samo želite da podignete nivo obučenosti vaših trenutnih zaposlenih i vas samih i ovladate novim trendovima i tehnikama, znamo pravu adresu na koju se možete obratiti.

Frizerski edukativni centar vam nudi mogućnost sticanja diploma koje su priznate od Ministarstva prosvete Republike Srbije, a što je najvažnije nudi vam kompletno teoretsko i praktično znanje vezano za frizerski zanat uz samopouzdanje da ćete umeti vrhunski da uradite sve što klijent zatraži.

 

Sve što znamo, nesebično prenosimo - i učenicima i profesionalcima

 

Dvoje početnika frizera koji vežbaju na lutkama modelima

Edukativni centar smo otvorili upravo sa tim na umu: da buduće frizere naučimo svemu što znamo nakon mnogobrojnih obuka na svetski poznatim i priznatim frizerskim akademijama, nakon decenija rada u vrhunskim salonima i organizovanja istih, kao i rada sa vrhunskim proizvođačima kozmetike za koloraciju, negu i stilizovanje kose.  

Kurs vodi petoro iskusnih, strastvenih frizera. Stalni predavači u Frizerskom edukativnom centru su Una Radivojević, Veljko Radivojević i Anja Demić. Kristina Kolašinac i Ivana Dinić su asistenti. Određena predavanja drže, gosti iznenađenja, poznati i priznati frizeri.

 

Nudimo više vrsta obuke. Naša svakako najsveobuhvatnija obuka traje devet meseci (jednu školsku godinu). Obuka počinje 1. septembra 2021. a završava se 31. maja 2022. i održava se svakim radnim danom od 09.00h do 14.00h. Obuhvata kompletnu teoriju i praksu zanata i organizovana je prema principu Bolonje, a diplomu isključivo dobijaju polaznici koji polože sve ispite. To je garancija osnivača, renomiranih beogradskih frizera, da naši diplomci zaista znaju sve što treba da znaju i da se odmah po završetku obuke mogu uključiti u redovan rad salona. Edukativni centar ne radi za vreme raspusta i državnih praznika.

Svi polaznici dobijaju na poklon makaze KDM 55 i češljeve renomiranog japanskog proizvođača Kasho.

Nastava obuhvata predavanja i rad na modelima i lutkama u edukativnom centru, kao i praksu u frizerskim salonima.

 Plavokosa devojka koja drži makaze u obema rukama ispred svoje glave

 

  • Praktično znanje

Tokom nastave polaznici će imati priliku da steknu znanja o sastavu i strukturi vlasi, tehnici pranja kose, tretmanima za negu, feniranju, tehnikama koloracije i stilizovanja muških i ženskih frizura i naravno tehnikama šišanja, trajnog kovrdžanja i ispravljanja kose.  

Sav potreban pribor i materijal za rad, lutke i modele obezbeđuje Frizerski edukativni centar.

 

Sav potreban pribor i materijal za rad, lutke i modele obezbeđuje Frizerski edukativni centar.

 

  • Organizacija poslovanja salona i promocija

Nismo smetnuli sa uma da svako ko želi da postane frizer u krajnjoj instanci želi i sopstveni salon. Stoga smo u program uključili pripremu polaznika za vođenje posla. To uključuje i segment promocije na društvenim mrežama, fotografisanje modela, prodaju proizvoda i usluga. Za bolju sopstvenu promociju, naši diplomci uče i kako da se pripreme za seminare.

 

Frizersko edukativni centar sa grupom mladih frizera početnika koji rade na živim modelimaOd frizera - frizerima

Pored devetomesečne obuke za početnike, organizujemo i jednodnevne i dvodnevne kreativne radionice za profesionalce.

Radionice vezane za šišanje i koloraciju osmišljene su prema individualnim potrebama i zahtevima polaznika i po tome se razlikuju od svega što je do sada rađeno. Cilj je da se pomogne vlasnicima salona da unaprede svoje i veštine svojih zaposlenih, da otklone sve dileme i po želji nauče najnovije tehnike šišanja, koloracije i stilizovanja. Što se tiče broja polaznika, radionice mogu biti individualne 1 na 1 ili do 6 osoba.

 

Odgovorno i bez prečica

Obuku shvatamo potpuno ozbiljno i to očekujemo od naših polaznika. Kada je u pitanju devetomesečna obuka, vodimo evidenciju o prisutnosti, ispitujemo i ocenjujemo. Kao što smo već napisali, Edukativni centar, poput fakulteta, radi prema Bolonjskoj konvenciji. To znači da se posle svake završene celine polaže ispit.

Ko ne položi iz prvog pokušaja, ima pravo na popravni, posle ponovljene pripreme. Prelazne ocene iz svake oblasti uslov su za izlazak na završni ispit i za diplomu.

 

Za kraj, broj polaznika smo ograničili kako bi svaki mogao da dobije punu pažnju predavača, kao i potreban praktičan rad u salonima.

 

 

Kada kažemo da nema prečica do naše diplome, ne kažemo da ne postoji brz i siguran autoput do budućnosti u ovom poslu. Mlada crnokosa frizerka početnica koja fenira lutku modela sa paž frizurom

Dakle, ako razmišljate o frizerskom pozivu, razmislite o Frizerskom edukativnom centru, a ako imate pitanja, pošaljite ih na akademija@vsdtrade.com ili nas pozovite na 063 42 44 71.

 

  • Cena devetomesečne edukacije je 3.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja)
  • Plaćanje u dve jednake rate pred početak svakog semestra
  • Upisnici za avansnu uplatu celog kursa do 30. juna dobijaju popust od 10 odsto
  • Upis u školsku godinu 2021/2022 je do 31.07.2022.
  • Ograničen broj polaznika
  • Praksa u vodećim beogradskim salonima
  • Sav potreban alat, pribor i materijal za vežbanje uključen je u cenu
  • Svi polaznici dobijaju na poklon makaze KDM 55 i češljeve renomiranog japanskog proizvođača Kasho
  • Edukacija se održava u prostorima VSD Trade firme u Beogradu u Bulevaru despota Stefana 67
  • Cena specijalizovanih radionica za profesionalce se određuje u skladu sa brojem dana, brojem polaznika i dogovorenim potrebama

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam