Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Anketa

 

Ovu rubriku otvaramo da odgovorimo na česta pitanja. Kako smo došli do baš ovih pitanja? 

Anketirali smo naše frizere. Ako, međutim, u ovom ili nekom od narednih blogova iz serije ne pronađete odgovor na neko pitanje koje imate... 

Pa, pitajte nas na saveti@vsdtrade.comPrikaz ofarbane kose sa Color Gloss bojama

 

1. Zašto da se farbam kod frizera ako to mogu kod kuće?

Farbanje kose veoma lako može da krene nakrivo. Od toga da kosa neujednačeno primi boju, do toga da ne dobijete ton kakav ste želeli. Mnogo gore, možete praktično da spržite sopstvenu kosu i povredite kožu skalpa.

Izbor boja za kosu je raznovrstan. Razlikuju se po boji, hemijskom sastavu i načinu delovanja, trajnosti rezultata, ceni i mnogo čemu drugom. Frizeri mogu stručno da vam pomognu pri izboru preparata koji najviše odgovara vašem tipu kose, njenom trenutnom stanju, prirodnoj pigmentaciji, odnosno prema onome što želite da postignete.

Krupan kadar farbanja svetlo smedje kose sa četkicom frizera koji farba Naravno, ne samo to. Pri upotrebi snažnih hemikalija kritično je da se sve uradi potpuno precizno, od količine, do načina ispiranja. Bez toga, rizikujete ono s početka – oštećenje kose, čak i povrede kože. Zaposleni u salonima su obučeni za taj proces, imaju praksu i sve neophodne uslove, od šamponjera za efikasno ispiranje, do venitilacije koja iz prostorije izbacuje toksična isparenja.

Veći deo preparata za farbanje iz Revlon Professional linija su stoga  i namenjeni isključivo upotrebi u  profesionalnim salonima.  Prikaz izuzetno plave kose u repu koja je odradjena sa Magnet preparatima

Konačno, odlaskom u salon dobićete najviše: bezbedno farbanje i željenu boju i ton.   

 

2. Kako da osvežim prirodni ili farbani ton?

- Toniranje, neutralisanje i farbanje kose bez menjanja osnovne boje kose postižemo adekvatnom upotrebom odgovarajućih preparata. Preporučujemo nove polupermanentne boje iz linije Color Excel Gloss. Tretman se radi isključivo u frizerskim salonima, zbog praktičnosti i za šamponjerom. Proces zahteva između pet i 20 minuta, ne oštećuje kosu i daje joj visoki sjaj.

 

3. Koja boja najbolje prekriva sede vlasi?

- Trajne boje, poput Revlonissimo Colorsmetique High Coverage, potpuno prekrivaju sede vlasi. Bazirane su na ultra-modernoj Anti-aging tehnologiji kojom je Revlon objavio rat efektima starenja kose. Boje su dostupne u 26 prirodnih nijansi, u rasponu od svetlobraon do ledenoplave. Tretman kosu ostavlja podmlađenom i bujnog izgleda. Naravno, u željenom tonu.

Za efikasno prekrivanje sedih vlasi preporučujemo i Revlon Professional Colorsmetique boje bez amonijaka koje su nežnije prema kosi. Dugokosa devojka koja zamišljeno drži prst na ustima

 

 4. Kako da crnu kosu ofarbam u plavo?

- Za prelazak iz crnke u plavušu nužno je posvetljivanje kose, odnosno blajhanje. Tehnološki razvoj danas vam omogućava blajhanje uz minimalizovano oštećenje kose. Profesionalne Magnet tretmane frizeri primenjuju u okviru posvetljivanja i koloracije za zaštitu i ubrzano obnavljanje kose. Naglašavamo da Magnet koriste samo profesionalni frizeri i da nije za kućnu upotrebu.

 

 5. Koje boje ne sadrže sastojke štetne po mene i okolinu?

-  To su boje bez amonijaka. Revlon Professional je potpuno izbegao to jedinjenje prepoznatljivog, oštrog mirisa, tako da su tu sve linije iz naše prodavnice: permanentne boje Color Sublime, polupermanentne Color Excel i Color Excel Gloss za toniranje. Svi ovi preparati su laboratorijski testirani i potpuno bezbedni za upotrebu u frizerskim salonima.

 

6. Kako da vratim sjaj matiranoj kosi?

- Revlon Professional toneri Color Excel Gloss imaju taj zadatak. Za sam postupak frizeru u vašem salonu treba oko pet minuta za šamponjerom. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana, a ako budete ponavljali prema preporuci, biće još bolji i trajniji.

Ako vam se baš ne ide frizeru, sami možete da koristite Nutri Color Filters, idealan preparat za osvežavanje boje kod kuće.

Fotografija devojke koja drži ofarbanu kosu koja se sija preko ruke

7. Zašto mi kosa ima žuti pigment?

- Prirodna pigmentacija vaše kose u mnogome određuje kako će ona reagovati na posvetljavanje i farbanje. Neodgovarajuć preparat može da vas ostavi sa požutelom kosom. To se, međutim, relativno lako popravlja. Za neutralisanje žutog pigmenta u salonu predlažemo Color Excel Gloss Anti Yellow. Frizer će vam pomoći da odaberete preparat bez pigmenta koji može dodatno da istakne neželjene žute tonove.

Prikaz devojke koja drži raširene ruke u neznanju i nedoumici Ako želite sami da krenete u obračun sa žutom nijansom, pokušajte to Revlonovim Re/Start ljubičastim kapima. Dodaju se prema uputstvu u vaš šampon, masku ili regenerator i neutrališu žuti pigment. Sličan efekat možete postići toniranjem kose Nutri Color Filters kremama za osvežavanje nijanse.

A za negu? Za sedu ili plavu kosu predlažemo Revlonov Blonde Intensify šampon i ProYou kolekciju  preparata. 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam