Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Rasčešljavanja kose

 

 

OBRIŠITE SUZE - RAŠČEŠLJAJTE KOSU BEZ MUKE

Raščešljavanje. Sama pomisao mnogim ženama, pa i nekim muškarcima natera suze na oči. Verovatno svima sa dugom, gustom kosom sklonom mršenju. Bolno čupanje dok se probijaju čvorovi, skidanje vlasi sa četke ili češlja, pa novi krug. Zatim bunt i ponovno mršenje naelektrisane kose... E, ne mora da bude tako. Muka može da nestane ako se raščešljavanju dobro pristupi. Treba da pripremite kosu preparatima odgovarajućim za vaš tip kose i koristite dobar alat. Drugim rečima, kupite preparate i valjane češljeve i četke. Žena prolazi prstima kroz sopstvenu kosu sa četkom u drugoj šaci

Priprema

Raščešljavanje će vam biti neuporedivo lakše ukoliko odaberete kozmetiku, kondicioner ili masku, koja vam odgovara. Tim prvim korakom preći ćete pola puta do raspletene kose. Korak će biti duži ako svojoj kosi posvetite dodatnih 60 sekundi da pročitate upustvo za upotrebu svakog preparata što koristite.

Crnokosa žena raščešljava sopstvenu kosu četkomAko imate tanju kosu koja se brzo masti i suve krajeve, predlažemo da isprobate Restart hidratacioni kondicioner. Upotrebite ga prema uputstvu posle svakog pranja. Na sedam do 10 dana nanesite Restart hidratacionu masku

U pripremi raščešljavanja, za normalni tip kose dovoljan je Equave kondicioner za razmršavanje, takođe iz porodice Revlon Professional. 

Za izrazito gustu kosu svojeglavih vlasi, preporučujemo Restart Recovery Masku posle svakog pranja.

Ljubitelji luksuznijih i potpuno prirodnih preparata mogu svoju kosu hidrirati i zaštiti sa Alterna Caviar Anti-aging CC kremom, ili dodatno olakšati  sušenje kose sa veganskim Canvas Easy Does It Air Dry Balm preparatom, takodje potpuno prirodnim.

 

Alat

Da sebi olakšate samo raščešljavanje i stilizovanje narednom koraku, treba da odaberete pravi češalj i četku. Nije svejedno kakav alat koristite. Neadekvatni češljevi i četke će vam kidati vlasi umesto da ih raspletu, i ostaviće čvorove. Devojka koja u prvom plavu drži 7 Kasho češljeva u jednoj ruci

Pritom, verovatno će vam i naelektrisati kosu koja će se potom podizati i odbijati poslušnost. 

Preporučujemo UKI četku za raščešljavanje suve i mokre kose. Ergonomična sa obe strane, dvostruko zakrivljena, ventilisane lopatice za potpuno prijanjanje uz glavu, četka ima i dršku sa gumenim bodljicama za pouzdano držanje. Olakšava energično ali kontrolisano raščešljavanje, a klizave plastične iglice umanjuju pucanje i kidanje kose oko čvorova. 

Da su češljevi automobili, Kasho bi bio Ferari. Doduše iz Japana. Napravljeni od ugljeničnih vlakana. Taj materijal se koristi u svemiru, auto, moto i biciklističkim trkama jer je lagan, a izuzetno čvrst. Pritom, neosetljiv je na hemikalije, udarce, toplotu i svako drugo grublje rukovanje. Shodno tome, Kasho češljevi od karbona ne popuštaju pred čvorićima čak i najgušće kose, ne savijaju se i ne lome.

 

Prikaz UniqOne tretmana 10 u 1 sa lotusovim mirisom Rasčešljavanje

I samo rasčešljavanje treba obaviti na najbolji način. Kosu pripremljenu za to podelite uzdužno po sredini, jer lakše je raditi po sekcijama. Bez obzira na tip kose, sada možete da isprobate Revlonov UniqOne sprej. On omekšava, ulepšava ali i štiti kosu od termičkog oštećenja pri feniranju. Pritom,  nosi fantastičnu aromu lotusa. Naprskajte losion prvo na jednu polovinu kose i onda počnite.

Prvo prstima prođite kroz pramenove. Strpljivo razmrsite čvorove koje možete. Žena raščešljava sopstvenu kosu četkom posmatrajući se u ogledalu

Potom ponovo  prođite kroz kosu češljem, pa četkom. Kada završite jednu stranu, pređite na drugu. Ako želite dugu, negovanu kosu, morate biti strpljivi. Nemojte gubiti živce i čupati kosu kada naiđete na uporan čvor, jer time sve prethodno uloženo bacate u vodu. Na kraju, vaša kosa biće vam nagrada za trud. 

Sva pitanja o preparatima i alatima za bezbolno i efikasno razmršivanje kose možete postaviti nama na saveti@vsdtrade.com ili svom frizeru.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam