Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Obradujte nežniju polovinu poklon setom za 8. mart

 

Međunarodni dan žena 8. mart obeležava se svake godine „poplavom“ cveća i slatkiša na ulicama, ali i u prodavnicama. Mnogi smatraju da je ovaj praznik zastareo, a poklon za 8. mart doživljavaju kao način da se skrene pažnju sa važnih problema sa kojima se žene svakodnevno suočavaju. Ipak, nijedna dama ne ostaje ravnodušna na poklon kojim joj iskazujemo ljubav i poštovanje. Pročitajte naše ideje za poklone za 8. mart.

Mnoge žene, baš kao i muškarci, vole praktične stvari koje će im olakšati svakodnevni život. Međutim, kada je u pitanju poklon za 8. mart, zaboravite na kućne aparate, šerpe i tiganje. Za 8. mart poklonite nešto lično ženi koju volite i poštujete, što će je učiniti srećnijom, zadovoljnijom, lepšom i sigurnijom.

Kako odabrati poklon za 8.mart?

Ideje su bezbrojne, ali je činjenica da je jedan poklon damama posebno drag, a to su proizvodi za negu kose. Postoji niz načina da odaberete savršen poklon - od pronalaženja najbolje kombinacije šampona i regeneratora do fantastičnog proizvoda ili novog alata za oblikovanje kose. Idealan poklon za negu kose treba da bude pažljivo odabran i uzbudljiv za damu kojoj je namenjen. Najbolji pokloni su oni koji uzimaju u obzir tip kose, potrebe kose i lični stil. Raznolikost je začin života i čini vaše poklone personalizovanim za onoga kome ih poklanjate, pokazujući vašu pažnju. Jedna od najboljih stvari u vezi sa poklanjanjem proizvoda za negu kose je to što onoga kome ga poklanjate inspiriše da istražuje nešto novo u svojoj rutini.

Ljudi se uglavnom vezuju za proizvode koje koriste - zbog ograničenog budžeta ili zato što ne znaju šta još odgovara njihovom tipu kose, a postoji toliko mnogo opcija. Dakle, ukoliko ovo smatrate dobrim poklonom za 8.mart, a imate na umu nekoga ko bi želeo da isproba novi proizvod ili brend, sigurni smo da je poklon set za negu kose odlična opcija.

Pre nego što odaberete poklon, postavite sebi nekoliko pitanja o primaocu. Razmislite o osobi kojoj dajete poklon. Da li je njena kosa prirodno kovrdžava i gusta ili fina i tanka? Da li je ona neko ko često stilizuje kosu i voli da izgleda kao da je upravo izašla iz salona ili je to neko ko preferira prirodnu negu i izgled? Tip kose i način života su važni faktori u izboru poklona za negu kose. Sada kada sve ovo znate, preporučujemo vam neke od najboljih poklon setova za negu kose koje možete nekome pokloniti za 8.mart.  

· UniqOne Gift Pack  – Gotovo da je nemoguće nabrojati sve prednosti ovog specijalnog seta koji sadrži šampon i tretman za kosu koji se ne ispira. Obnavlja suvu i oštećenu kosu, pojačava sjaj kose i ima anti frizz dejstvo, pruža zaštitu od toplote, štiti boju pomoću UVA & UVB filtera, olakšava ispravljanje i raščešljavanje kose, čini frizuru dugotrajnijom i sprečava pucanje krajeva. Naravno, tu nije kraj – ovaj neverovatni, omiljeni set daje kosi izuzetan volumen čineći je svilenkastom i mekom.

· Ne možemo govoriti o ovom setu, a da ne pomenemo i UniqOne Specijalni Set, masku u speju koja dubinski neguje kosu, štiti je od toplote i štetnih efekata sunčevog zračenja, daje dugotrajnost frizuri, štiti krajeve, a kosi daje neverovatan volumen.

· Caviar Volume Duo Set - specijalno izdanje Alterna Volume seta koji sadrži šampon i kondicioner. Set je namenjen za svakodnevnu upotrebu, kosi daje volumen, laganu hidrataciju i čini je gušćom od korena do vrhova. Ponovo izgrađuje i podebljava strukturu vlasi i nežno čisti kosu štiteći boju. 

· Orofluido Pack Elixir & Body Cream - Eliksir sa hladno ceđenim arganovim uljem koji hrani, zaglađuje i ojačava kosu za neverovatan sjaj i mekoću. Otporan je na vlagu iz vazduha, ne ostavlja tragove i omogućava lako raščešljavanje kose. U setu se nalazi i parfimisana krema za telo sa mirisom ćilibara i osnovnom notom vanile. Formula obogaćena uljem argana, ciperusa i lanenim uljem hidrira kožu, čineći je mekanom, sjajnom i mirišljavom. 

· OLAPLEX Hair Repair Treatment Kit - Olaplex veganski set za negu sadrži:

o   Olaplex No. O, profesionalno inspirisan tretman koji dubinski regenriše kosu, obnavlja veze, ojačava i štiti integritet kose. Koristi se kao prvi korak u dvofaznom sistemu sa OLAPLEX No.3 Perfector-om za jačanje i regeneraciju svih vrsta oštećenja kose.

o   Olaplex No.3 idealna nega kod kuće između dva tretmana Olaplexom u salonu ili dva procesa koloracije.

o   Olaplex No.4 šampon koji obnavlja, jača i hidrira sve tipove kose, dajući im izuzetan sjaj. Omogućava lako oblikovanje kose.

o   Olaplex No.5 regenerator za hidrataciju, obnavljanje i jačanje svih tipova kose. Obnavlja i hidrira kosu bez otežavanja, štiti boju, eliminiše oštećenja i friz čineći kosu jakom, zdravom i sjajnom.

· OLAPLEX Best of the Bond Builders – Set za oporavak kose sadrži:

o   Olaplex No.0 koji se koristi jednom nedeljno u kombinaciji sa No.3 Hair Perfector-om za pripremu kose i intenzivnije benefite za dublji oporavak i jaču kosu.

o   Olaplex No.3 koji se koristi jednom nedeljno kao tretman pre pranja kose za oporavak i sprečavanje oštećivanja, lomljenja i ispucalih krajeva.

o   Olaplex No.4 i Olaplex No.5, šampon i regenerator koji ne otežavaju kosu, čineći je mekanom i sjajnom. 

Iako 8. mart simbolizuje borbu za ženska prava i ravnopravnost polova, to ne znači da pokloni za 8. mart ne smeju biti „tipično ženstveni“. Naprotiv, dami koju poštujete, na današnji dan treba dati upravo ono što želi. Važno je da zapamtimo da žene, kao i muškarce, treba poštovati svakog dana. Pokloni za 8. mart nemaju veze sa tim. Oni neće promeniti društvenu, političku ili ekonomsku situaciju u životu žene. Ipak, oni su lep način da pokažemo ženama da se divimo njihovoj sposobnosti, snazi i uspesima.

Sigurni smo da ćete uz našu pomoć ovog 8. marta pripremiti kreativne poklone za svoje voljene dame. Nadamo se da smo vam bar malo pomogli u izboru.

Poklon setove po specijalnim cenama možete poručiti putem naše online prodavnice www.vsdtrade.com, a ukoliko ste u nedoumici koji poklon set odabrati, pišite nam na saveti@vdstrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam