Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Savršen poklon za Dan Zaljubljenih

 

Svake godine vas za Dan zaljubljenih muči isto pitanje – šta joj/mu kupiti? Pošto je Dan zaljubljenih veoma blizu, vreme je da se “uozbiljite” i pronađete savršen poklon za posebnu osobu u vašem životu. Ukoliko vam ovo predstavlja opterećenje ili počinjete da paničite – ne brinite! Za vas smo odabrali neke od najboljih proizvoda za negu kose koje bi svaka osoba želela da dobije za praznik ljubavi. Među našim predlozima pronaćićete luksuzne proizvode za negu, praktične putne setove, preparate namenjene mladima i onima koji shvataju koliko je dragocena briga o sebi, ali i neke omiljene proizvode sa kojima ste već upoznati.

Bez obzira da li slavite Dan zaljubljenih sa nekim posebnim ili jednostavno želite da ugodite sebi, nema razloga da ne unesete malo magije u ovaj dan.  Osim toga, veliki broj žena već dovoljno tretira svoju kosu toplotom i hemikalijama tokom godine (više nego što žele da priznaju), pa je ovo pravi trenutak da urade nešto dobro za svoju kosu. Na kraju krajeva, svaka kosa zaslužuje malo ljubavi! Bez dalje priče, evo naših omiljenih proizvoda za kosu koje bi svako poželeo da donije ili pokloni za Dan zaljubljenih.

Savršen poklon za mlade

·  ProYou The Tamer šampon – buntovna i neposlušna kosa postaje zanosna, a svakodnevno stilizovanje lakše nego ikada.

·  ProYou The Tamer kondicioner– regenerator koji u samo nekoliko trenutaka pretvora kosu u meku i sjajnu, ali i sprečava mršenje i kidanje dlake. Ovaj lagani kondicioner poboljšava upravljivost i mekoću kose, a može se koristiti čak i pre pravljenja najzahtevnijih frizura.

Omiljeni UniqOne

·  UniqOne Gift Pack - Specijalni set koji sadrži šampon i tretman za kosu koji se ne ispira. Obnavlja oštećenu kosu, kontroliše kovrdžanje, pruža termalnu zaštitu, štiti bojenu kosu od UVA i UVB filtera, omogućava lakše rasčešljavanje i peglanje kose, daje dugotrajnost frizuri, štiti krajeve i daje volumen kosi. Neodoljiv! 

Za one koji zaista vole sebe

·  Orofluido kondicioner - veganski kondicioner za svakodnevnu negu prirodne i farbane kose. Čini kosu svilenkastom, laganom i sjajnom. Luksuzna formula sa tri organska ulja (argan, ciperus i lan) zajedno sa drugim aktivnim sastojcima i sirokim spektrom UVA/B filtera omogućava živahnu i dugotrajnu boju, a predivni miris ćilibara i vanile osvojiće vas u trenutku. 

Luksuz u poznatom pakovanju

· Canvas Easy Does It Air Dry Balm – veganski, lagani, anti-friz balzam na bazi botaničkog kavijara i ulja bodljikave kruške daje prirodan izgled kose, bez primene toplote. Smanjuje vreme sušenja kose, kontroliše sitno kovrdžanje, poboljšava prirodnu teksturu kose i čini je glatkom i upravljivom. 

Mini set za romantično putovanje

·   Canvas Me Time Everyday šampon mini - nežni, veganski hidrirajući šampon koji pojačava sjaj, omekšava kosu i čini je upravljivijom. Bogato zen iskuszvo za sva čula sa kojim će vaša kosa biti hidrirana, negovana, sjajna i meka kao nikada ranije.

·   Canvas Me Time Everyday kondicioner mini - nežni, veganski hidrirajući kondicioner sa kojim će vaša kosa jednostavno zablistati. Omekšava kosu, hirdira je i čini je sjajnijom i lakškom za upravljanje i stilizovanje.

·   Alterna Caviar CC krema mini - kavijar CC krema za „kompletnu korekciju“ je čudesni proizvod koji pruža 10 korisnih dejstava u jednom jednostavnom koraku, čineći kosu savršeno glatkom. Formulisana sa ekstraktom kavijara i antioksidantom vitaminom C da bi se borila protiv prirodnog ili starenja usled hemijskih i faktora okoline i pružala najviši nivo zaštite od slobodnih radikala.

Neka se ponovo zaljubi u vas

·  Olaplex No.3 Perfectorjedinstveni tretman koji će svaku kosu učiniti zanosnom. Ovo je poklon sa kojim sigirno nećete pogrešiti.

· Olaplex No. 4-P ljubičasti šampon - najprodavaniji šampon je sada formulisan tako da istakne lepotu plave kose. OLAPLEX® No.4-P poseduje sve benefite originalnog šampona i služi za neutralizaciju neželjenih toplih tonova između salonskih tretmana koloracije. Pogodan za prirodne plave nijanse, za farbanu plavu kosu, balajaž, pramenove čak i za sedu kosu. Kosu čini svetlom bez neželjenih toplih tonova. 

Za osećaj kao da ste upravo izašli iz salona

·  Qiqi Makes You Feel Like You Just Left The Salon šampon - svilenkasti osećaj, upravljiva kosa i savršen, negovan izgled. U pitanju je šampon koji ćete, kada ha jednom probate, koristiti svakodnevno za neverovatne rezultate I izgled da ste tek izašli iz salona.

Zvanični dan ljubavi je iza ugla, a najbolji pokloni su vam nadohvat ruke - na našem vebsajtu www.vsdtrade.com.

Da biste romantični izlazak ili prijateljsko veče učinili posebnim, odaberite neki od naših omiljenih proizvoda kojima ćete sigurno obradovati vašu posebnu osobu.

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam