Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Najbolje ideje za praznične poklone koji će sve oduševiti

 

Proizvodi za negu kose su praktični, ali zabavni pokloni koje svaka dama želi da vidi ispod jelke. Vaši omiljeni brendovi za negu kose – Revlon Professional, Alterna i Olaplex su se i ove godine pobrinuli da kupovina prazničnih poklona bude uživanje vredno utrošenog vremena i novca. Bilo da tražite nešto atraktivno za svoju najdražu prijateljicu ili nešto potpuno novo za svoju sestru koja već ima sve, uz naše predloge završićete svoju novogodišnju kupovinu za kratko vreme.

Kada tražite ideje za praznične poklone, proizvodi za šminkanje i negu kože su bez sumnje siguran izbor, ali poslednjih godina poklon setovi za negu kose postaju sve interesantniji. Uz fantastične nove proizvode, atraktivna pakovanja i konstantne inovacije sigurno ćete pronaći odgovarajući poklon za  dragu osobu.  Pored toga, setovi proizvoda za negu kose više nisu nešto što kupujete jer na akciji ili vam je tako jednostavnije, već mogu da predstavljaju ekskluzivan način da dragoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje/njega. Bez obzira da li su osobe za koje tražite poklon opsednute svojom kosom i provode sate pazeći da im kosa bude savršena ili su novi u nezi kose i žele da eksperimentišu, postoji savršena ideja za poklon za njih.

Uz neverovatnu paletu proizvoda Revlon Professional, Alterna i Olaplex vaša potraga za savršenim poklonom je završena. Od najboljih kombinacija šampona i balzama do fantastičnih proizvoda za oblikovanje kose, na raspolaganju vam je sve što je nekome potrebno za savršenu negu i oblikovanje. Upravo zato su proizvodi za kosu savršen poklon za praznike, a posebno ako uzimaju u obzir tip kose, potrebe kose i lični stil onoga kome je poklon namenjen.

Jedna od najboljih stvari u vezi sa poklanjanjem proizvoda za kosu je to što podstiče osobu kojoj ste namenili poklon da istražuje nešto novo u svojoj rutini - da isproba različite proizvode za negu kose ili novi način stilizovanja. Ljudi se često vežu sa određene proizvode, koriste ih zbog ograničenog budžeta ili zato što ne znaju šta još odgovara njihovom tipu kose. Slično kupovini šminke, opcije su brojne, a širok izbor zaista pomaže jer postoji nešto za svaku osobu.

Predstavljamo vam neke od najboljih preparata za negu i oblikovanje kose koje možete da poklonite (i dobijete) za predstojeće praznike. 

UniqOne Kit Gift Pack - Specijalni set koji sadrži šampon i tretman za kosu koji se ne ispira. 10 dokazanih benefita u jednom šamponu sa novom, unapređenom, veganskom formulom. Stvara spektakularnu mekoću i ima anti-frizz efekat. Slavljenički veganski tretman za kosu, prijatnog i mladalačkog miria, obnavlja oštećenu kosu, kontroliše kovrdžanje kose, pruža termalnu zaštitu, štiti bojenu kosu od UVA i UVB filtera, pruža lakše rasčešljavanje i peglanje kose, daje dugotrajnost frizuri, štiti krajeve i daje volumen kosi. Lako se uklanja pri pranju kose bez otežavanja vlasi.

Restart Hydro Drops with Minis – specijalni set koji sadrži Restart Hydration Drops  - serum sa dvostrukim dejstvom koji pomaže u balansu mikroba skalpa i zaglađuje kosu, Restart Hydra Moisture Rich šampon i masku obogaćene betainom i pro vitaminom B5 koji kosu čini glatkom i svilenkastom omogućavajući lakše raščešljavanje.

Restart Color Drops with Minis– limitirana serija koja sadrži serum, šampon i kondicioner. Restart Color Purple Drops je formula sa ljubičastim pigmentom i dvostrukim dejstvom koji pomaže u balansu mikroba i neutrališe žutu boju čineći plavu kosu svetlijom, urednijom, lepšom i tonski ujednačenom. Restart Color Protective micelarni šampon sa dvostrukim dejstvom pomaže u balansu mikroba skalpa i štiti farbanu kosu, dok Restart Color Melting kondicioner štiti farbanu kosu od oksidativnih agenasa, zaglađuje kosu i daje joj dodatni sjaj.

Revlon Professional Equave Kids Princess šampon i kondicioner – savršena nega zahvaljujući nežnoj formuli obogaćenoj keratinom koja sprečava zamršenost kose i stvaranje statičkog elektriciteta kose sa nežnom formulom. Neguje kosu i daje izuzetan sjaj, a kosa postaje svilenkasta i nežna na dodir.

Caviar Volume Xmas Holiday Duo Set – specijalno Novogodišnje izdanje koje sadrži Caviar Multiplying Volume šampon i kondicioner. Šampon bez sulfata pruža volumen, laganu hidrataciju i kosu čini gušćom od korena do vrhova. Kondicioner izgrađuje i podebljava strukturu vlasi i nežno čisti dodajući volumen, nežno hidrirajući i štiteći boju.

Canvas More to love Xmas Duo set - specijalni My Hair.My Canvas praznični set koji sadrži More to Love veganski šampon i kondicioner za poboljšanje punoće i teksture bez isušivanja kose. Mirisna nota vučjeg trna i mandarine savršena je za pozitivnu, opuštajuću atmosferu, dok veganski botanički kavijar, šećer od kokosa i mešavina ekstrakta bambusa negu kose pretvaraju u praznik za sva čula. 

Canvas Me Time Xmas Duo set - specijalni My Hair.My Canvas praznični set koji sadrži Me Time nežni, veganski hidrirajući šampon i kondicioner koji pojačavaju sjaj, omekšavaju kosu I čine je lakšom za upravljanje.

Olaplex Hair Repair Treatment Kit – nezamenljiv, veganski set za kućnu negu kose koja svakodnevnu rutinu predstavlja u jedinstveno iskustvo sa rezultatima koji će impresionirati i one najzahtevnije. Olaplex set sadrži: Olaplex No. 0 - profesionalno insipirsan tretman koji dubinski obnavlja, jača i štiti kosu, Olaplex No. 3 - Hair perfector za jačanje i regeneraciju oštećene kose, Olaplex No.4 - šampon koji obnavlja, jača i hidrira sve tipove kose, Olaplex No.5 - kondicioner koji obnavlja i hidrira kosu bez otežavanja.  

Orofluido Pack Elixir & Body Cream - Eliksir sa hladno ceđenim arganovim uljem koji hrani, zaglađuje i ojačava kosu za neverovatan sjaj i mekoću. Kosu čini lakom za raščešljavanje, a mirisne note ćilibara i vanile donose potpuno novo iskustvo uživanja u svakodnevnu rutinu nege kose. Parfimisana krema za telo sa mirisom ćilibara i vanile. Luksuzna formula obogaćena uljem argana, ciperusa i lanenim ulje hidrira kožu, čineći je mekanom, sjajnom i mirišljavom. 

 

Sve preparate možete poručiti putem naše online prodavnice www.vsdtrade.com. Uz svaki kupljeni preparat dobijate poklon iznenađenja. Dostava je besplatna.

Ukoliko vam je potreban savet u odabiru idealnog poklona za dragu osobu, pišite nam na saveti@vsdtrade.com.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam