Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Nova sezona seminara i novi, sjajni proizvodi

 

Posle tri godine pauze, kompanija VSD Trade održala je tri seminara u Beogradu, Subotici i Vrnjačkoj Banji sa više od 450 klijenata, poklonima i sjajnim promocijama.

Seminari su bili potpuno besplatni, a naši moderatori Una Radivojević, Veljko Radivojević i Anja Demić pobrinuli su se da polaznike upute u najnovije proizvode, tehnike i trendove u stilizovanju i farbanju kose.

Predstavili smo novu kolekciju Colormestique farbi za kosu, Color Excel Gloss - novu tehniku farbanja, Qiqi tretman i American Crew šišanje na muškim modelima.

149 savršenih, poboljšanih nijansi Revlonissimo Colorsmetique™ farbi za kosu omogućavaju frizerima da postignu neverovatne rezultate sa paletom boja sa neograničenim mogućnostima kada je kreativnost u pitanju.

Ove izuzetne nijanse zadovoljiće i najzahtevnije potrebe klijenata i omogućiće frizerima da postignu izvanredne rezultate sa širokim i sveobuhvatnim asortimanom: paletom boja sa neograničenim mogućnostima koje vam omogućavaju da u potpunosti izrazite svoju kreativnost.

Od 100% pokrivenosti sede do živopisnih rezultata, ove formule nude rešenje za svakog klijenta, bez obzira na godine, tip kose ili procenat sedih, od najsvetlije do najtamnije baze. Sofisticirana profesionalna farba za kosu sa savršenom ravnotežom između pokrivenosti, providnosti, sjaja i preciznsti boje od korena do vrhova.

Color Excel Gloss by Revlonissimo™ je prva kolekcija sa farbama kisele tehnologije za toniranje kose koja pruža neverovatan sjaj. Namenjena je frizerima koji žele da neutrališu ili toniraju pre posvetljivanja kose, kao i da podignu sjaj kose na najviši nivo.

Tehnologija Color Excel Gloss by Revlonissimo™ preparata poštuje I doprinosi prirodnom PH balansu kose, kao i rekonstrukciji kutikule vlasi, postižući željenu boju. Idealno za kosu koja je oštećena ili porozna. Kremaste je strukture, daje ujednačenu boju od  korena do krajeva, izuzetno neutralize neželjene tonove, a boje se mogu međusobno kombinovati.

Color Excel Gloss farbe za kosu pružaju intenzivnu negu, poboljšavaju rekonstrukciju kutikule kose, kondicioniraju kosu čineći je mekšom i svilenkastijom nego pre tretmana. Savršen su izbor za one koji  koji žele da neutrališu ili toniraju već posvetljenu kosu ili pramenove, kao i da prate poslednje modne trendove bez radikalne promene trenutne boje.

QiQi Vega tretmani predstavljaju revolucionarnu tehnologiju u stilzovanju i nezi kose. Bilo da je u pitanju ravna, talasasta ili kovrdžava kosa, QiQi uspeva da definiše prirodno kovrdžavu kosu, povećava upravljivost uz smanjenje kovrdžanja, a ravnu kosu učini savršeno glatkom i sjajnom.

QiQi Vega obezbeđuje maksimalnu kontrolu kose, budući da aktivni sastojci rade iznutra, permanentno menjajući teksture kose, za razliku od keratina/brazilskih tretmana koji oblažu kosu spolja pružajući privremene rezultate. Tri različite varijante tretmana pružaju mogućnost personalizovane promene teksture.

Pojedinačno upakovani u atraktivne zapečaćene kese koje se mogu reciklirati, QiQi Vega proizvodi nude raznovrsne opcije koje pokrivaju sve tipove kose – talasastu, kovrdžavu, gustu, afro, čak i tanku i oštećenu kosu. Savršena formula namenjena je postizanju najrazličitijih rezultata – od potpuno ravne kose do prefinjenih lokni ili eliminisanje frizz-a, uz posebnu liniju za negu koja održava rezultate tretmana.

American Crew je dobro poznata linija proizvoda formulisana za negu i stilizovanje muške kose. American Crew je, takođe i trendseter kada je u pitanju nega i stilizovanje kose savremenog muškarca.

Sa zadovoljstvom želimo da istaknemo da je kompanija VSD postala uvoznik dva nova brenda - Cooboard i NIWA, a predstavili smo i najnovije KASHO makaze.

Cooboard daska za farbanje

Nova Cooboard daska za farbanje, koja u sebi ima ugrađeni češalj i olakšava farbanje, pomogla je hiljadama frizera širom sveta da postignu vrhunske performanse svojim jednostavnim, ali inovativnim i revolucionarnim dizajnom.

Cooboard daska nastala je kao potreba frizera da rade čisto i precizno tokom bojenja kose. Revolucionarni dizajn omogućuje frizerima da se približe korenu i brže završe procese farbanja i izvlačenja pramenova. Snažna teksturirana ploča omogućava jednostavno bojenje i izbeljivanje duge kose i idealna je za Teased lights, Baby Lights i Balayage. 

NIWA One fen za kosu

Sa težinom od 285 g, NIWA One je najlakši fen za kosu na svetu. Čini kosu glatkom i uklanja statički elektricitet u kosi za frizuru bez sitnih kovrdža. Sigurni smo da če ga frizeri obožavati!

•    Jedinstveni način samočišćenja automatski i veoma temeljno čisti filter

•    Inteligentna kontrola toplote

•    Digitalni motor sa 110.000 okretaja u minuti i 13,5 litara vazduha u sekundi

•    Jačina 1800 W, 220-240 V, 50-60 Hz

•    Do 277% više snage

•    Do 40% kraće vreme sušenja

•    U pakovanju sa dva usmerivača vazduha i difuzorom

Kasho Slidecut Series

Najnovije Kasho makaze su sjajan izbor za kolekcionare i ultimativno umetničko delo kada je u pitanju preciznost. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu SlideCut makaze obezbeđuju glatko klizanje sečiva bez dodatnog pritiska, i pružaju izuzetne rezultate.

Oslanjajući se na specijalno napravljene mikro kuglične ležaje, gornje sečivo klizi napred kada se makaze otvore, a nazad kada se zatvore. Ova inovativna kombinacija istovremenog povlačenja i sečenja obezbeđuje izuzetno oštar i precizan rez, čak i u slučaju suve kose. Visokokvalitetni materijali procesi garantuju maksimalnu tvrdoću i izdržljivost ovog izvanrednog remek-dela. U pitanju je limitirana serija, a godišnje se proizvede samo 1000 komada.

 

Još jednom želimo da se zahvalimo svima koji su nam ukazali poverenje i sa nama podelili oduševljenje novim, sjajnim proizvodima. Srećni smo što smo imali priliku da organizujemo seminare u Beogradu, Subotici i Vrnjačkoj Banji i radujemo se budućim seminarima i još boljoj saradnji.

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam