Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Kosa u svim bojama jeseni

 

Promena godišnjih doba uvek najavljuje i promenu trendova - posebno kada je u pitanju boja kose. Ono što je bilo hit leta, obično više nije u trendu u jesen. Bez obzira da li želite da svoje letnje nijanse prebacite u nešto zagasitije jesenje tonove ili da isprobate potpuno novu nijansu pogledajte jesenje trendove boje za kosu koje vredi isprobati u 2022. Koja nijansa je bez konkurencije za vas?

Jesenje brinete

· Zanosna karamela - ove jeseni, tradicionalne nijanse brineta biće mekše i toplije. Stručnjaci predlažu nijanse pržene karamele kako bi se dobili suptilni, ali izuzetno bogati prelivi koji će kosu učiniti bujnijom i atraktivnijom.

· Tonovi kafe će, sudeći po savetima kolorista, biti veliki trend za brinete. Zamislite bogate braon nijanse sa suptilnim tonom boje piva. Ovi tonovi su, zapravo, veoma zahvalni, budući da izgledaju dobro i bez intenzivnog održavanja.

· Balajaž u nijansi ćilibara stvara svetliji izgled, daje punoću tonova, a čini da kosa deluje zdravo, prirodno i negovano. Ove nijanse se lako održavaju i pristaju ženama različite puti i prirodne boje kose.

· Čoko-čeri donosi zanimljivu igru multidimenzionalnih tonova višnje i čokolade. Ove nijanse su i dobar način da flertujete sa crvenom bojom ukoliko ste klasična brineta. Dakle, ukoliko ste bile znatiželjne kako izgleda život crvenokosih, uronite u avanturu izazovnih tonova čokolade sa višnjom.

· Moka čokolada - za one koji traže tradicionalnije nijanse, predlažemo moka čokoladu. U pitanju je bezvremenska brineta nijansa i odlično pristaje mnogim tonovima kože.

· Sofisticirana brineta je trend koji odoleva vremenu, a i ove jeseni će biti omiljeni među trendseterima. U pitanju su klasične nijanse u dijapazonu od kestenjaste do čokolade i cimeta sa svetlijim i tamnijim pramenovima  sa dodatnim bogatstvom i dimenzijom za novu sezonu.

· Opsidijan - za tamne brinete koje žele više sjaja u kosi, predlažemo magičnu nijansu opsidijana. Nijanse vulkanskog stakla idealne su za odvažne dame koje traže super visok sjaj i žele da ostanu upamćene. 

Jesenje plavuše

· Zlatni tonovi – ove jeseni je, kao što smo već rekli na početku, sve u dodavanju toplih tonova. Probajte tople, zlatne tonove kako bi vaša kosa, ali i koža igledale mlađe i svežije. Uz adekvatno nijansiranje u frizerskom salonu možete da postignete dubinu tonova uz koju će vaša kosa izgledati prirodnije.

· Diskretni pramenovi – ukoliko želite da izgledate kao prirodna plavuša, diskretni pramenovi su idealan izbor za ovu sezonu. Možete da probate balajaž za osunčan, prirodan izgled ili tamnije plave tonove za nešto dramatičniji izgled.

· Deblji pramenovi su takođe u igri ove jeseni, uz više kontrasta i dramatičnije tonove koji donekle vraćaju vajb devedesetih godina.

·  Francuska vanila – nijanse kafe nisu samo privilegija brineta, budući da i plavuše mogu da se igraju ovim tonovima. Ove sezone će tonovi kafe biti hit u frizerskim salonima – pitanje je samo koja je vaša omiljena kafa – blagi late, karamel-kafa ili, možda, bela kafa. Ukoliko ste spremni da probate ovaj trend, savršena nijansa za vas može da bude upravo francuska vanila, savršena kombinacija pepeljastih i  toplijih, peščanih tonova.

· Barbi plava - Sa usponom Barbiecore-a i izlaskom Barbi filma sa Margo Robi u glavnoj ulozi, ne treba da iznenađuje to što će Barbi plava biti svuda ove jeseni, posebno za one koji žele najsvetliju nijansu.

·         Opal plava je boja koja osvaja na prvi pogled. U pitanju je kombinacija plave sa pastelnim ružičastim ili ljubičastim odsjajem, savršena mešavina topline i hladnijih tonova.  

Jesenje crvenokose

· Neka sija! Crvenokose će ove jeseni sijati - bilo da odaberete duboki sjaj trešnje, bogatstvo rubin-crvene ili mahagoni nijanse. Ove sezone, nema granica, a jedino pravilo je – što hrabrije, to bolje!

· Bakar - trend bakarne boje kose je prisutan i tu ne treba očekivati previše iznenađenja. Tople nijanse su veoma prikladne za jesen, a posebno narandžasti i crveno-bakarni tonovi. Svetlije brinete mogu da probaju bakarno braon nijanse balajaža, a prirodne crvenokose mogu da se igraju živahnijim bakarnu ili vatreno crvenim nijansama.

 

 

 

Trendovi bojenja kose za jesen 2022.

· Dopamin glam je trend u usponu ovih dana, posebno kada je kosa u pitanju, a tako će ostati i tokom jeseni. Potpuno zasićene svetle nijanse kose, kao što su fuksija, lavanda i breskva, postaće sve popularnije. Ljudi vole smele boje jer izgledaju atraktivno na društvenim mrežama i pokazuju visoku dozu individualnosti.

· Slika u ramu. Jesen nije samo za tradicionalnije nijanse. Ko kaže da se ne možete malo zabaviti svojom bojom, a posebno ako je ta boja u funkciji « rama » oko lica. Tamniji tonovi (crna, pre svega) ili žvahne boje, poput vatreno crvene ili ljubilaste tik do lica, sa neštoprirodnijim tonoviam na površinskim delovima kose biće veliki trend u bojenju kose, a posebno ako se odlučite za crvenu, teksas plavu i kajsija-narandžastu kao akcentne boje.

· Izbeljivač visokog kontrasta. Dodavanje malo izbeljivača šiškama je još jedan zabavan jesenji trend u bojenju kose. Izbeljeni vertikalni deo na donjoj strani šiški je efektan način da kreirate atraktivan jesenji izgled, ali ga prepustite profesionalcima jer izbeljivanje kose može da krene nepredviđenim tokom ukoliko niste verzirani u tome.

Sada vam ostaje samo da se zabavite!

 

Ukucajte ključnu reč i pretrazite vesti

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • template

  • prod check
    check
  • akcija - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam