Proizvodi

close
sort proizvodi

POMOĆNI PROIZVODI • Uporedi
  seeyou
  seeyou
  seeyou
  seeyou
 • Cena -
 • Sortiraj po
 • Prikaži po stranici
 • Prikaz

favorite


Šifra artikla: 00019

Korektor boje za permanentne boje za kosu. Smanjuje količinu veštačkih pigmenta tako da oni mogu biti odstranjeni iz dlake. Kao što će jedna tradicionalna permanentna boja posvetliti kosu od 1 do 3 tona, tako će Revlon Professional COLOR REMOVER odstraniti veštačke pigmente od 1 do 3 tona. Nežno deluje na skalp. Pomešati iste količine komponenti 1 i 2, u nemetalnoj posudi i naneti ravnomerno na ofarbanu kosu. Staviti najlon kapu i grejati pod haubom 15 min. Posle toga ispirati 10 min mlakom vodom. Kosu oprati Post Color šamponom pa naneti Uperm neutralizator. Tek tada je kosa spremna za novi hemijski tretman.

favorite


Šifra artikla: 00017

Zaštitna krema za kožu, koja nudi optimalnu zaštitu za vreme farbanja. Laka za upotrebu i skidanje, sa finim mirisom. Pre početka tretiranja kose, naneti na kožu tanak sloj kreme svuda oko linije skalpa, gde započinje zona kose izbegavajući kontakt kreme i kose. Ispira se u isto vreme sa ispiranjem boje. Kosu oprati Post Color šamponom.

favorite


Šifra artikla: 00016

Odličan profesionalni preparat koji se preporučuje pre i posle različitih hemijskih tretmana. Nanošenjem pre tretmana na već tretirane ili oštećene delove kose, omogućava njihovu zaštitu od dejstva hemijskih sredstava, kao i postizanje jednakih rezultata od korena do vrhova kose. Preporučuje se nanošenje i nakon agresivnih hemijskih tretmana za dodatnu negu i balansiranje pH vrednosti. Ne ispira se.

favorite


Šifra artikla: 00015

Preparat za uklanjanje boje sa kože, posle farbanja. Odlična pomoć za profesionalnu primenu nakon bojenja kose. Nanosi se pamučnim tuferom na kožu i blagom masažom u predelu linije kose uklanja ostatke boje sa kože. Neophodno je postupak uraditi pre pranja kose Post Color šamponom.

go top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • template keyboard_arrow_right
 • template

 • prod check
  check
 • akcija - 0 % template
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam